TaSeMo

TIEDOTUSASIOITA: • Metsäkeskus järjestää koulutusta metsänomistajille
  Metsäkeskus järjestää jatkuvasti monipuolisesti kursseja metsänhoidosta.
  Koska Tasemossa haluamme välttää turhat päällekkäiset koulutukset, oletamme että jäsenistömme seuraa aktiivisesti heidän koulutuskalenteriaan www.metsakeskus.fi. Metsäkeskuksen sivulta löytyy myös videoita erilaisista metsänhoitotöistä Metsäneuvot -sivulta. Niiltä voit katsoa pikakertauksen kulloisestakin työvaiheesta ennen työn alkua.
 • Yhdistyksen järjestämille retkille ja tapahtumiin on rajattu ilmoittautumis- aika, tämä käy ilmi jokaisen tapahtuman yhteydessä. Tällä menettelyllä jokainen jäsen on tasavertaisessa asemassa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koko perhe on tervetullut mukaan, riippumatta siitä montako jäsenmaksun maksanutta jä- sentä perheessä on. Toivomme erityisesti, että lapset ja nuoret osallistuvat rohkeasti mukaan tapahtumiin.

  Huolehdithan matkavakuutuksesi voimassaolosta. Jos matkasi peruuntuu esim. sairauden takia, on sinulla mahdollisuus saada vakuutuksesta korvausta. Tutustu vakuutuksesi ehtoihin tältä osin!
 • Ilmoita jäsentietoihin ja jäsenmaksuihin liittyvät ongelmat
  sähköpostilla mauri.inha<at>tasemo.fi. Muistathan ilmoittaa muuttuneista osoitteista. Jos et ole saanut viime aikoina yhdistykseltämme sähköpostia, on se merkki siitä että osoitetiedoissa on puutteita. Ilmoita sähköpostiosoitteesi. Silloin tällöin lähetämme viimetipan muistutuksia tapahtumista tai muuta nopeasti tiedotettavaa asiaa sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille.
 • Hallitus haluaa kuulla jäsenistön koulutus ja retkitoiveita. Ota yhteyttä ja kerro ajatuksesi.
 • Metsätaitorataa UKK Instituutin ympäristössä Kaupin metsässä ylläpidetään.
  Metsäkeskus on Matti Äijön johdolla rakentanut kiinteän metsätaitoradan. Tampereen kaupunki on antanut meille maata käyttöömme ja avustanut muutenkin projektissa.
  Tavoitteena on ollut tehdä kiinteä metsätaitorata, joka olisi koko ajan asiasta kiinnostuneiden käytössä, samaan tapaan kun kiintorastiverkostot. Lähtöpiste on UKK-instituutin viereinen Kaupin saunalle johtava parkkipaikka. ja noudattelee kuntopolku III:n reittiä. Kokonaan kierrettynä matkaa tulee vajaa 3 km luonnonkauniissa metsämaisemassa.
  Rata on laadittu Tapion metsätaitokilpailutehtävien mukaiseksi. Radalla voit harjoittaa monta hyödyllistä metsätalouteen ja metsän hoitoon tarvittavia taitoja, kuten puuston tilavuuden ja määrän arviointia. Tarvitset mukaan kynän ja relaskooopin.
  Reitin karttaan on merkitty tehtävät, jotka löytyvät tehtävätauluina polun varresta. Kartta ja kilpailukortti ohjeineen löytyy radan lähtöpisteestä postilaatikosta. Kortista löytyy ohjeita ja taulukoita ja relaskoopin hahlo, jos sinulla ei ole omaa relasooppia. Pyrimme pitämään karttoja ja kilpailukortteja laatikkolokerossa lähtöpisteessä.
  Oikeat vastaukset, kartta ja kilpailukortti tulostettavissa: www.pirkanmaanmetsat.fi
  Metsätaitorata tarjoaa hyvän mahdollisuuden oppia metsäasioita metsänomistajille ja kaikille luonnosta kiinnostuneille.
 • Yhdistyksemme postiosoite, johon kaikki kirjeposti lähetetään:
              Matti Ilveskoski
              Tampereen Seudun Metsänomistajat ry
              Hampulankatu 5, 33580 Tampere
 • Vuosikokous hyväksyi vuoden 2020 jäsenmaksuksi 25 € . Jäsenmaksu on jäsenkohtainen. Jos perheessä on useampia yhdistyk­sen jäseniä, tulee kunkin maksaa jäsenmaksu. Kaikki perheenjäse­net voivat toki osallistua yhdistyksen toimintaan, vaikka eivät kuuluisikaan yhdistykseen. Olette koko perhe lämpimästi tervetulleita toimintaan mukaan.
 • Seuraava jäsenlehti ilmestyy helmikuussa 2021.